Εθελοντές Π.Π.Ν.Φ.: Εκπαίδευση & Ενημέρωση!

0

432Την Τετάρτη 23/7 πραγματοποιήθηκε, από Εθελοντή του Συλλόγου, εκπαίδευση στη χρήση των πυροσβεστικών μέσων του Άλσους, για τους νέους πυροφύλακες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα περιπολιών της τρέχουσας περιόδου.

Επίσης το απόγευμα της Παρασκευής 25/7 οι Εθελοντές, συνεπικουρούμενοι από συναδέλφους τους της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού-Αχαρνών, διένειμαν στους διερχόμενους από τα Διόδια Αφιδνών οδηγούς, φυλλάδια της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ που αφορούν στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, σε μέτρα ατομικής προστασίας από τον καύσωνα και σε οδηγίες προστασίας του πολίτη από φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές. Τα φυλλάδια που αφορούν στα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα, θα διανείμουν τις προσεχείς ημέρες οι Εθελοντές ΠΠΝΦ στα ΚΑΠΗ του Δήμου ΦΧ καθώς και στα συνοικιακά καφενεία.
ethelontesnf@gmail.com
www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθρο37.000 με 40.000 παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός βρεφονηπιακών σταθμών!!!
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: “Σήμερα είμαστε όλοι ΑΕΚ”, στη Βουλή για το ρυθμιστικό…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.