Γήπεδο ΑΕΚ: Live η συνέντευξη τύπου την Πέμπτη – Τι είπε ο Μελισσανίδης στις 2 προηγούμενες! (videos)

0

VIDEO-aek-melissanidhsLive θα μεταδοθεί την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 12:00 η συνέντευξη Τύπου με θέμα το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ολυμπία της Αίγλης Ζαππείου.

Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αυτή θα μεταδοθεί ζωντανά, από το επίσημο site της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι η συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/07) και αφορά το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα μεταδοθεί live από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (www.aekfc.gr).Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία VDEL».


Δείτε στα παρακάτω videos του Fx-news.gr τι είπε ο Δ. Μελισσανίδης στις 2 προηγούμενες συνεντεύξεις τύπου:

1. Δείτε σε αποκλειστικό Βίντεο, τι είπε στην συνέντευξη τύπου της Τετάρτης(10.07.2013) σχετικά με το γήπεδο και τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας:

2. Παρουσίαση Γηπέδου ΑΕΚ (06.11.2013): ΒΙΝΤΕΟ με ΟΛΗ τη συνέντευξη τύπου, Ο Δ.Μελισσανίδης απαντά σε «καυτά» ερωτήματα για την Νέα Φιλαδέλφεια!+ Ο Δ.Μελισσανίδης απαντά σε ερώτηση του Fx, για λογαριασμό δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας!

Προηγούμενο άρθρο…Και στη Νέα Χαλκηδόνα αναζητεί η αστυνομία την γυναίκα του Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα!!!
Επόμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια-Ν.Χαλκηδόνα: Οι παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, Δωρεάν φιλοξενίας – Αιτήσεις μέχρι…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.