Έτοιμη για όλα η ελληνική δύναμη στη Λιβύη – Το σχέδιο απεγκλωβισμού

0

02-690x460Έτοιμοι για όλα αναμένουν το “πράσινο φως” για να αρχίσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού τουλάχιστον 100 πολιτών από τη Λιβύη. Το πλήρωμα της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ και οι βατραχάνθρωποι που επιβαίνουν σ΄ αυτή είναι έτοιμοι για όλα. Η φρεγάτα ΔΕΝ έχει δέσει σε λιμάνι όπως γράφτηκε και πως θα μπορούσε να δέσει σ΄ ένα λιμάνι που βάλλεται από παντού!

Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι η φρεγάτα πρέπει να είναι “ευέλικτη” με τις μηχανές αναμμένες . Η μεταφορά των τουλάχιστον 100 πολιτών Ελλήνων,Κινέζων ,Αμερικανών και άλλων από το λιμάνι προς τη φρεγάτα έχει εξασφαλιστεί και θα γίνει μόλις πέσει το σκοτάδι.

Το πλοίο γενικής υποστήριξης Προμηθέας είναι έτοιμο αν χρειαστεί να συνδράμει κυρίως για την παροχή καυσίμων στη φρεγάτα, η οποία πάντως έχει σχεδιαστεί να επιστρέψει στην Κρήτη κι όχι στο Ναύσταθμο. Εκεί βρίσκεται επίσης σε ετοιμότητα επιβατηγό πλοίο, το οποίο ανάλογα με την κατάσταση που θα συναντήσει απόψε η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ θα αποφασιστεί αν θα πλεύσει προς Λιβύη ,συνοδεία πολεμικού για να παραλάβει κι άλλους εγκλωβισμένους.

salamis

ΠΗΓΗonalert.gr
Προηγούμενο άρθροSave Moras: Συγκινεί το δράμα του Έλληνα διεθνή…
Επόμενο άρθροΓάζα – Videos: Σφυροκόπημα & κατακραυγή για την επίθεση σε σχολείο του ΟΗΕ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.