Άγνωστοι γδύνουν ο ένας τον άλλον! Το βίντεο σαρώνει στο youtube…

0

432Πριν από λίγο καιρό στο διαδίκτυο βγήκε ένα βίντεο όπου άγνωστοι μπροστά στην κάμερα έπρεπε να φιληθούν για πρώτη φορά.

Το βίντεο έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς όλοι μιλούσαν για την αμηχανία, το ρομαντισμό αλλά και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Αυτή τη φορά έρχεται ένα νέο βίντεο από τους ίδιους δημιουργούς που καλεί αγνώστους να γδύσουν ο ένας τον άλλον.

Διαφορετικά ζευγάρια βρίσκονται για πρώτη φορά και καλούνται να γδύσουν το ταίρι που τους έχει τύχει.

Οι άγνωστοι πρέπει να γδυθούν μεταξύ τους αφήνοντας όμως τα εσώρουχα ενώ στη συνέχεια πρέπει να ξαπλώσουν σε ένα κρεβάτι.

Αν και το βίντεο είναι πιο προκλητικό από το πρώτο βίντεο, ωστόσο έχει πολύ καλό μοντάζ και δείχνει που μπορεί να οδηγήσει ένα τέτοιο πείραμα μεταξύ ζευγαριών.

Το πείραμα της Tatia PIlieva έχει ενδιαφέρον όμως όλοι πιστεύουν ότι το επόμενο πείραμα θα ζητήσει από τους αγνώστους να κάνουν σεξ, κάτι που ούτως ή άλλως υπάρχει σε αφθονία στο διαδίκτυο στη μορφή του πορνό.

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο και αμέσως παρακάτω το αμέσως προηγούμενο με το φιλί μεταξύ αγνώστων.

ΠΗΓΗe-go.gr
Προηγούμενο άρθρο25χρονη δήμαρχος καταδικάστηκε διότι. . . η μύτη της έμοιαζε με ενός διαδηλωτή!
Επόμενο άρθροΠροσοχή! Μεταβολή του καιρού με ακραία καιρικά φαινόμενα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.