Βίντεο από το έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο που αναβλήθηκε!

0

DSC05279Αναβλήθηκε τελικά το σημερινό (23/06) έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο είχε ως μοναδικό θέμα:

«Λήψη απόφασης για τις αλλαγές που προτείνονται από το Σχέδιο Νόμου για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας (Ρ.Σ.Α.), αναφορικά με το δασικό χαρακτήρα του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, κατόπιν της αριθ. πρωτ. 6218/8-4-2014 αίτησης-πρότασης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών, Αντίσταση, Συμμετοχή, Δημιουργία» κ. Αριστείδη Βασιλόπουλου.»

Η αναβολή έγινε εξαιτίας ΜΗ ύπαρξης απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν 12 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ για να υπάρχει απαρτία χρειαζόταν το λιγότερο 17. Οι παρόντες ήταν: Η δήμαρχος Έφη Γαϊτανα – Αποστολάκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιώργος Παπακώστας, Μιχάλης Κουτσάκης,, Γιάννης Τομπούλογλου, Σωτήρης Κοσκολέτος, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Άρης Βασιλόπουλος, Δανάη Γκούμα, Βάσω Αγαγιώτου, Νίκος Παπανικολάου, Αδαμάντιος Παϊδας, Ευτυχία Παπαλουκά. Λίγο αργότερα ήρθαν και οι δημ. σύμβουλοι: Γιώργος Καραβίας, Νίκη Καβακοπούλου και Ηλίας Τάφας.

Παρόλο όμως πως το συμβούλιο δεν έγινε, η ατμόσφαιρα ήταν “θερμή”, όπως είδατε και στην Live μετάδοση από την κάμερα του Fx. Έξω από το σχολείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ΜΑΤ, αστυνομικοί με πολιτικά κλπ. Μέσα στην αίθουσα από νωρίς είχαν πάρει θέση μεμονωμένοι και όχι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι σε γενικές γραμμές (εκτός από κάποιους έντονους διαλόγους) δεν δημιούργησαν προβλήματα. Η θερμοκρασία ανέβηκε όμως, όταν εμφανίστηκε ο νέος δήμαρχος της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στην αίθουσα… και …Δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο που αναβλήθηκε!
Επόμενο άρθροΔύναμη Πολιτών: “Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.