Πολιτιστική Αναγέννηση: Δράσεις και εκδηλώσεις

0

politistikh-anagennhsh-2013-12-15-71-690x405

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε για το μήνα Μάιο να πραγματοποιήσει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

 Στις 10 Μαΐου πραγματοποιούμε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο(Νίκου Τρυπιά 45) για την Γιορτή της Μητέρας, Σάββατο 7 μ.μ., με ομιλίες, μουσική κ.τ.λ.

Στις 17 Μαΐου, ημέρα Σάββατο, θα κάνουμε μονοήμερη εκδρομή στη Σαλαμίνα. Τιμή κατ’ άτομο 13 ευρώ.

Ευχόμαστε στα Μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 Για το Δ.Σ.

Επίσης, στις 28 Μαρτίου παρακολουθήσαμε τους Δ’ Χαιρετισμούς στη Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μήλεσι Ωρωπού. Πήγαμε πρώτα στον Ωρωπό για καφέ και κατόπιν ανεβήκαμε στο Μοναστήρι που ήταν γεμάτο κόσμο. Όμως ήταν τόσα πολλά τα καθίσματα που όλοι κάθισαν και ευχαριστήθηκαν την λειτουργία.

Στις 2 Απριλίου πήγαμε απογευματινόστο Λουτράκι όπου προσκυνήσαμε στη Μονή του Αγίου Γερασίμου και ήπιαμε καφέ και κατόπιν πήγαμε στο θέατρο Ελεύθερη Έκφραση που είδαμε 3 υπέροχα μονόπρακτα. Πρέπει να αναφέρουμε το υπέροχο παίξιμο, και την καλή σκηνοθεσία, των ηθοποιών. Συμμετείχαν οι Φιλαδελφειώτες κυρία Καίτη Παπανίκα-Κούφαλη και ο σύζυγος της κ. Νίκος Κούφαλης, που μας έκαναν και ξεχάσαμε ότι παρακολουθούσαμε ερασιτέχνες. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Κάναμε την καλή μας πράξη για το Πάσχα προσφέροντας στην Τράπεζα Αγάπης της Κοιμήσεως Θεοτόκου χρήματα.
Λειτουργεί και επίσημα ο ιστότοπος μας: http://politistikianagennisinfnx.blogspot.gr/

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Προηγούμενο άρθροΔύναμη Πολιτών: Εξορμήσεις στις γειτονιές της πόλης
Επόμενο άρθρο«Νέο»: Ανακοινώθηκαν νέοι υποψήφιοι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.