ΟΑΣΗ: Οι προσεχείς συναντήσεις του συλλόγου

0

OASH-NEA-FILADELFEIA

Αγαπητά μας Μέλη και Φίλοι του συλλόγου μας

Οι προσεχείς μας συναντήσεις είναι :

Κυριακή 27 Απριλίου ώρα 11 πμ , σας προσκαλούμε για τσάι-καφέ στο 1ο ΚΑΠΗ (πρώην « Τσιπουράδικο » επί της Λεωφ.Δεκελείας 156 .
Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά και επισκευή του εξοπλισμού του θεάτρου του ΠΠΙΕΔ . Προσκλήσεις θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου. Σας περιμένουμε όλους. Το ΠΠΙΕΔ χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Τετάρτη 30 Απριλίου και η Μαΐου ο σύλλογος θα είναι ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ καθώς θα εκθέσουν τα μέλη μας τις δημιουργίες τους (στεφάνια, πίνακες κλπ)
μπροστά στα γραφεία μας. Ελάτε να υποδεχθούμε μαζί τον Μάη

Τρίτη 6 Μαΐου ώρα 6.30 μμ , σας προσκαλούμε στα γραφεία του συλλόγου για να παρακολουθήσουμε την ομιλία της κας Αναστασίας Βουτυρά, ψυχοθεραπεύτρια –εναλλακτική θεραπεύτρια, με θέμα : Αρσενικό-Θηλυκό , η αιώνια πρόκληση , η αιώνια εσωτερική αναζήτηση.

Τετάρτη 7 Μαΐου ώρα 6.30 μμ σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου μέλους του συλλόγου Alessandro de Martino . Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου μας και θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 10 πμ μέχρι 13 μμ και 18 μμ μέχρι 20.30 μμ

Σάββατο 10 Μαΐου πηγαίνουμε ημερήσια εκδρομή στο Λεωνίδιο- Μονή Ελώνης- Παραλία Πλάκας Λεωνιδίου . Συμμετοχή 18 ευρώ.

Τρίτη 13 Μαΐου ώρα 6.30 μμ σας προσκαλούμε στα γραφεία του συλλόγου για να παρακολουθήσετε την ομιλία του Γιάννη Αντωνόπουλου τ. προέδρου ΣΕΔΥΚΑ με θέμα « Μετοχές – Χρηματιστήριο » .

Σάββατο 17 Μαίου ημερήσια εκδρομή Λουτράκι-Περαχώρα-Πισια-Σχίνος-Αλεποχώρι-Ψάθα –Βίλλια . Συμμετοχή 16 ευρώ

Συνεχίζονται τα μαθήματα Μπριτζ κάθε Δευτέρα από τις 6.30 μμ
Και τα μαθήματα Ζωγραφικής κάθε Τετάρτη από τις 6 μμ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ
Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η

Φυσιολατρικός Σύλλογος ΟΑΣΗ
Πανόρμου 4 Φιλαδέλφεια
Τηλ. 210.25313860- 6934610881- 210.2530888

Προηγούμενο άρθροΑγώνας Φιλίας απο τους Παλαίμαχους Ν.Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθρο“Νέο”: Ο Γ. Αράπογλου για το γήπεδο της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.