ΜΠΡΟΣΤΑ: Η ομιλία της Βούλας Μαυράκη για την Βάσω Αγαγιώτου

0

1146519_1384547701821175_2079687287_n

 

Η ομιλία της Βούλας Μαυράκη, Δημοτικής Συμβούλου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας που προλόγησε τη Βάσω Αγαγιώτου στη συγκέντρωση της , στη Ν.Χαλκηδόνα.

1013876_1403094876630403_3947450645605000831_n“Αγαπητοί μου Χαλκηδονιώτες,
Σε λιγότερο από 50 μέρες, ο λαός της Χαλκηδόνας και της Φιλαδέλφειας , θα κληθεί να επιλέξει για τα επόμενα 5 χρόνια, τους ανθρώπους που θα τον εκπροσωπήσουν και, που πιστεύει ότι είναι οι ικανότεροι να διαχειριστούν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ενιαίος Δήμος μας, μετά την αποτυχημέμνη τριετία της σημερινής Δημοτικής Αρχής .
Εμείς, με σεβασμό και ευθύνη, σας ανακοινώνουμε τη δημιουργία μιάς νέας δημοτικής παράταξης, με επικεφαλής τη ΒΑΣΩ ΑΓΑΓΙΩΤΟΥ, η οποία είμαι βέβαιη ότι θέλει και μπορεί να βαδίσει με υπευθυνότητα για τους πολίτες. Έναν άνθρωπο με καταγεγραμμένη ήδη παρουσία στους δημοκρατικούς αγώνες, με ενεργή, υπεύθυνη θέση και στάση αρχών ενασχόλησης της με τα κοινά.
Μία γυναίκα, που η αγωνιστική της στάση, αποδεικνύει ότι δεν αρκείται στη μετριότητα και στις ιδέες που μένουν στα χαρτιά, αλλά με θάρρος και τόλμη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε ουσιαστικές λύσεις των μεγάλων προβλημάτων του ενιαίου πλέον Δήμου μας, μαζί με άξιους συνεργάτες της.
Όταν εκλεγήκαμε πριν τρισήμιση χρόνια ως νέα προοπτική, μας ανατέθηκε το καθήκον να πράξουμε χρηστή διοίκηση στο πνεύμα των αναγκών της τοπικής κοινωνίας. Αντ’ αυτού, η απερχόμενη διοίκηση, κατέφυγε σε ενέργειες τελείως αποτυχημένες, με αποτέλεσμα η πόλη μας να πέσει σε πλήρη αδράνεια, στασιμότητα και υποβάθμιση και αυτοδιοικητικής ανεπάρκειας.
Έτσι, άνθρωποι έμπειροι και ικανοί, τεθήκαμε εκτός συνδυασμού, εξ’ αιτίας της ορθής διαφοροποίησής μας σε διάφορα σοβαρά θέματα και καίριας σημασίας για τους δημότες μας. Επίσης αντιταχθήκαμε στην αδρανοποίηση και στην αλαζονεία της Δημάρχου, η οποία μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, αρνείτο πεισματικά να εφαρμόσει το δημοτικό πρόγραμμα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ που ψήφισε ο λαός των πόλεων μας.

Αγαπητοί μου συνδημότες,
Η επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος Βάσω Αγαγιώτου η καλή μου φίλη και εξαίρετος συνάδελφος, μαζί με τα επιλεγμένα στελέχη του συνδυασμού της , υπόσχονται με την εκλογή τους ότι θα τους διακρίνει η συνέπεια, η ευθύνη, η διαφάνεια σε κάθε τους ενέργεια, καθώς και ο σεβασμός προς κάθε πολίτη χωριστά. Γιατί η Βάσω έχει αποδείξει ότι έχει την απαιτούμενη φερεγγυότητα, αλλά και την ικανότητα να ενώνει τους Χαλκηδονιώτες και τους Φιλαδελφειώτες, ανεξάρτητα από κομματική ή άλλη τοποθέτηση σε μία νέα πορεία.
Προσωπικά εγώ στηρίζω ενεργά τη Βάσω Αγαγιώτου σ’ αυτή τη προσπάθεια της, σ’ αυτόν τον αγώνα και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να κάνουν το ίδιο και να ενώσουν όλες τις δυνάμεις τους κοντά της, για να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ το Δήμο που μας αξίζει. “

Βούλα Μαυράκη –Φίλου
Δημοτική Σύμβουλος
Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθρο“Νέο”: Ο Γ. Αράπογλου για το γήπεδο της ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΕπιδείνωση καιρού από σήμερα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.