Είδηση “Βόμβα” για τις Δημοτικές Εκλογές!

Πως επηρεάζεται το «πολιτικό» σκηνικό του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας;;;

0

Η εφημερίδα του Fx-news Απριλίου, αποκάλυψε πρώτη από όλους:vomva-dhmotikes

«Βόμβα» στα εκλογικά της πόλης μας… βάζει η τροποποίηση όπως εισήχθη στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο ψηφίσθηκε την 10η Απριλίου 2014:

Αντικατάσταση του Άρθρου 18 του ν. 3852/2010 
Αντικαθίσταται ως ακολούθως: «β) Τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους, σε αριθμό ίσο τουλάχιστο με τον αριθμό των Εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας με δυνατότητα προσαύξησης έως και εκατό τοις εκατό (100%).»

Τι σημαίνει αυτό για τον δήμο μας;
Πολύ απλά ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι για να έχουν πλήρη ψηφοδέλτια, απαιτούνται πλέον 90, από 74 που ίσχυε το 2010, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
66 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι (46 από τη Νέα Φιλαδέλφεια και 20 από τη Νέα Χαλκηδόνα), συν 24 τοπικοί σύμβουλοι. Συνολικά 90…
Δηλαδή στο δήμο μας ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων μπορεί να είναι μέχρι και 630(!!!) από 518 που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Έτσι  δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα εκλογικά δεδομένα στη πόλη μας, των 7 υποψήφιων δημάρχων, διότι αν κάποιος υποψήφιος δήμαρχος μπορέσει να συμπληρώσει το μέγιστο αριθμό των υποψηφίων,  σίγουρα θα έχει ένα μεγάλο τακτικό πλεονέκτημα τουλάχιστον για να περάσει στο δεύτερο γύρο…

Προηγούμενο άρθροΣκάκι: «Νεανικό Πασχαλινό Open 2014» από τον ΣΟΝΦ
Επόμενο άρθροΟυκρανία: Συμφωνία-Ελπίδα, για αποφυγή του Πολέμου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.