Γήπεδο ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία…

0

agia-sofia1Μετά το Πάσχα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου για την ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης από τη Βουλή. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία, πως σύντομα το συγκεκριμένο θέμα θα τελειώσει γρήγορα και πως δε θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, στην έναρξη των έργων. Μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για την έκδοση των αδειών για την ανέγερση του γηπέδου. Οι ιθύνοντες της Ένωσης πιστεύουν πως μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχει ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα.

Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο θα επιστρέψει για την ΑΕΚ και το θέμα της εμπορικής ονομασίας του γηπέδου. Το θέμα χειρίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έχει θέσει ως μίνιμουμ προσφορά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, για τις ενδιαφερόμενες εταιρίες.

Προηγούμενο άρθροΟυκρανία: Συμφωνία-Ελπίδα, για αποφυγή του Πολέμου!
Επόμενο άρθροΝαυάγιο Κορέα: Αυτοκτόνησε για να διδάξει τους μαθητές του στην “άλλη ζωή”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.