9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας: Μεγάλη Επιτυχία και Νέο Ρεκόρ Συμμετοχών

0

Νέο ρεκόρ συμμετοχών (178 παιδιά!) και πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία σημείωσε το 9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φλεβάρη 2014 στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της σχολής Χατζήβεη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πρωτάθλημα διοργάνωσαν η Σχολή Χατζήβεη και ο ΣΟΝΦ και φέτος χαρακτηρίστηκε από ορισμένες σημαντικές καινοτομίες, όπως το “Γονέων Καφέ” όπου ο Ψυχολόγος – Συγγραφέας Ανδρέας Αρματάς ανέπτυξε στους γονείς θέματα και πρακτικές συμβουλές για χαρούμενα παιδιά με αυτοπεποίθηση, παιχνίδια στη σκακιέρα δαπέδου και άλλες δυνατότητες  απασχόλησης για όσα παιδιά δε συμμετείχαν στους αγώνες.

Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν ελεύθερη για όλους τους μαθητές από την περιοχή μας και όμορους δήμους και παρά την πολύ αυξημένη προσέλευση η διοργάνωση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις, και όλοι -παιδιά και γονείς- πέρασαν  κατά γενική ομολογία ένα πολύ ευχάριστο πρωινό. Αναλυτικά οι συμμετοχές ανά τάξη ήταν Νήπια 9, Α Δημοτικού 20, Β Δημοτικού 38, Γ Δημοτικού 23, Δ Δημοτικού 35, Ε Δημοτικού 21, ΣΤ Δημοτικού 15, Γυμνάσια 17.

Δίνουμε παρακάτω τους 3 πρώτους  (και τους ισόβαθμους τους) και το 1ο κορίτσι από κάθε τάξη. Οι  αναλυτικές βαθμολογίες ανά τάξη βρίσκονται στους αντίστοιχους συνδέσμους.

Την ευθύνη για την ανακοίνωση και δημοσίευση των προκριθέντων στα τελικά της Αττικής έχει η ΕΣΣΝΑ και θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας της (http://www.essnachess.gr/). Οι  όποιες καθυστερήσεις στην ανάρτηση των ονομάτων των προκριθέντων βαρύνουν αποκλειστικά την ΕΣΣΝΑ.

Προηγούμενο άρθρο“Καλημέρα ‘Ομορφη Πόλη”: 11 Νέοι Υποψήφιοι & 47 στο Σύνολο!
Επόμενο άρθρο“Πολιτιστική Αναγέννηση”: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για τον Κωστή Παλαμά!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.