Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του “Ευ Αγωνίζεσθαι”

0

pageΈγινε την Παρασκευή 08.02.2014 στην στο «Καφέ ΜΠΕΚΑΣ», έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του αθλητικού συλλόγου  Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Α.Ε.«Ευ Αγωνίζεσθαι».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και μαζί με τους λιλιπούτειους αθλητές τού συλλόγου, έκοψε την βασιλόπιτα.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών η δήμαρχος Ε. Γαϊτανά-Αποστολάκη, η υποψήφια δήμαρχος Βάσω Αγαγιώτου, ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αράπογλου, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι σύμβουλοι, μέλη συλλόγων κλπ.

Δείτε τα ΟΛΑ στο πλούσιο φωτορεπορτάζ του Fx-news:

Προηγούμενο άρθρο10.000 ευρώ στο χέρι… σε νέους επιχειρηματίες!
Επόμενο άρθροΚατερίνα Ζούβελου: “Οι νέοι εν όψει των Δημοτικών εκλογών…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.