ΒΙΝΤΕΟ: Η υπ. Δήμαρχος του ΚΚΕ Δανάη Γκούμα μιλά για όλους στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα! (photos)

0

pageΤην Τετάρτη (17/6) στο Πνευματικό κέντρο σε μια κατάμεστη αίθουσα, έγινε η πρώτη συγκέντρωση της υποψήφιας Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με το ΚΚΕ(Λαϊκή Συσπείρωση), Δανάης Γκούμα.

Η νεαρή υποψήφια μάς εξέπληξε με την πρώτη ομιλία της ως υποψήφια δήμαρχος…

Δεν ασχολήθηκε τόσο με τα “τετριμμένα” της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά μίλησε για τον δήμο μας, τους άλλους υποψηφίους δημάρχους, τα πεπραγμένα μέχρι σήμερα της παράταξης της σε σχέση με τον δήμο μας και την θητεία της ως δημοτική σύμβουλος.

Γενικά μας έδωσε να καταλάβουμε ότι είναι αποφασισμένη να ασχοληθεί ενεργά με τον δήμο μας και τα προβλήματά του, πάντα φυσικά με την αριστερή ιδεολογική σκοπιά της.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον Ρεπορτάζ του Fx-news.gr στο παρακάτω βίντεο με ολόκληρη την ομιλία της και φωτορεπορτάζ:

Προηγούμενο άρθροΗ Πάμελα Άντερσον Γδύνεται Για Καλό Σκοπό
Επόμενο άρθροΣε 2 μήνες τελικά η πλήρης λειτουργία των Κέντρων Υγείας Αστικού Τύπου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.