Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026
Granat Wellness Studio
Granat Wellness Studio – Desktop Banner Granat Wellness Studio – Πακέτα

Εθελοντές Π.Π. Ν.Φιλαδέλφειας: Φωτορεπορτάζ από την διάλεξη του γεωλόγου Ε. Λέκκα!

lekkas-seismologos-nea-filadelfeia (25)«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ – Ο ΡΟΛΟΣ των ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ σε ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ», ήταν ο τίτλος της διάλεξης που έδωσε ο γνωστός σε όλους μας, καθηγητής “Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Διευθυντή Εργαστηρίου Τεκτονικής & Γεωλογικών Χαρτογραφήσεων Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρο Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας & Αντιπρόεδρο Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας – ΟΑΣΠ“, Ευθύμης Λέκκας, προσκαλεσμένος από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας, ο κ. Λέκκας πραγματικά καθήλωσε τους πάντες τόσο με τις επιστημονικές γνώσεις του για τις φυσικές καταστροφές, όσο κυρίως και με τις πληροφορίες που έδωσε για τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό της Κεφαλονιάς. (Δείτε σε επόμενη ανάρτηση το Βίντεο-Ντοκουμέντο που ετοιμάζει το Fx-news).

Η Διάλεξη ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του συμπολίτη μας, Πολιτικού Μηχανικού του ΟΑΣΠ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΡΙΓΚΑ, εκπαιδευτή των Εθελοντών του Συλλόγου και συνεργάτη στην εκπόνηση σχεδίου αντιμετώπισης συνεπειών από σεισμό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Fx-news:

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


- Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ