ΒΙΝΤΕΟ με το επεισοδιακό «ναι» για το γήπεδο της ΑΕK, από το Δ.Σ. του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!!!!

0

dimos-aek-live-videoΟλοκληρώθηκε έπειτα από εντάσεις, λιποθυμίες, διαφωνίες, κάτι “ψιλές”(!)… το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου εγκρίθηκε το σχέδιο της “Αγιάς Σοφιάς”

Μπορεί στις τάξεις του “δικεφάλου” να υπήρχε αισιοδοξία για την κοινή προοπτική επιστροφής της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα, όπως από το Fx σας είχαμε προϊδεάσει…

Η αίθουσα από την αρχή «έβραζε» μια και οι οπαδοί της ΑΕΚ που την είχαν κατακλύσει περίμεναν με ανυπομονησία το ΝΑΙ… στα προσχέδια του γηπέδου.

Και έτσι όταν η παράταξη της “Λαϊκής Συσπείρωσης- ΚΚΕ” με τους δύο σύμβουλους του Βεργή Βαλασσά και Δανάη Γκούμα, εξέφρασαν την αντίθεση τους στο γήπεδο… έγινε χαμός, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει η σύμβουλος της “Δύναμη Πολιτών-ΣΥΡΙΖΑ” Βάλια Ματσουκά από την ένταση στην αίθουσα και να διακομιστεί στο ΚΑΤ, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό…

Η διαδικασία συνεχίστηκε με εντάσεις, έπεσαν, και ο Πρόεδρος του ΔΣ  διέκοψε την διαδικασία για λίγα λεπτά.

Τα πράγματα ηρέμησαν κάπως, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ αποχώρησαν μέσα σε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ΑΕΚ και τελικά  υπερψηφίστηκε η προμελέτη για το γήπεδο της ΑΕΚ με 17 “ναι” και δύο διαφοροποιήσεις από τον Π. Γρετζελιά και την Β.Αγαγιώτου μόνο όμως για την υπογειοποίηση του δρόμου.(Για το γήπεδο ψήφισαν ΝΑΙ).

 Ναι είπαν οι: Γ.Παπακώστας, Ν.Παπανικολάου, Γ.Καραβίας, Α.Παϊδας, Μ.Χατζηδάκη, Μ.Κουτσάκης, Ν.Καβακοπούλου, Χ.Μπόβος, Η.Τάφας, Π. Κότσιρας, από την Διοίκηση, Χ.Τομπούλογλου, Χ.Κοπελούσος, Γ.Τομπούλογλου, Σ.Γραμμένος, Σ.Κοσκολέτος από την  “Καλημέρα όμορφη Πόλη” , ο Λ. Γεωργαμλής και ο ανεξάρτητος Φ.Νικολόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο με αποσπάσματα από την αποκλεστική τηλεοπτική μετάδοση του Fx-news.gr:

Προηγούμενο άρθροΤι αλλάζει σε συντάξεις και εφάπαξ το 2014
Επόμενο άρθροΠληρωμή διδάκτρων με Bitcoin, δέχεται ιδιωτικό Κυπριακό Πανεπιστήμιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.