Τα Νέα του Α.Σ. ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ

0

OΟ Σύλλογος Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛKΗΔΟΝΑΣ  ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό την Κυριακή 13/10/13 για τα παιδιά της ακαδημίας.
Στις 16/10/13 εν όψει της παγκόσμιας ημέρας διατροφής ο σύλλογος διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα Διατροφή- Διατροφικές συνήθειες παιδιών και εφήβων στο πνευματικό κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κα Ελένη Αδάμ Χλουβεράκη και την παρουσίαση έκανε η κα Σοφία Κόντη (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος).

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Κος Κώστας Παππάς ευχαριστούν όλους τους επίσημους προσκεκλημένους, τους γονείς ,τα παιδιά καθώς και τον «Δάσκαλο» Ευάγγελο Γιαννακουδάκη που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωση που στόχευε στην ενημέρωση,συμβουλευτική στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας των παιδιών.

O O O

Προηγούμενο άρθροΜέχρι 29/10, 90 θέσεις εργασίας…
Επόμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Ρεπορτάζ από την μεγάλη νίκη στα Πετράλωνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.