ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: VideoΡεπορτάζ→ Μάβα-Renault: “Δημόσιος Κίνδυνος για τα Παιδιά μας”!

0

mava-renault-tv-reportaz-fx-3Το 10ο χλμ. Αθηνών Λαμίας ήταν γνωστό στο πανελλήνιο και ως ο «κόμβος της Renault»

Πρόκειται για το σημείο όπου υπάρχει ένα επιβλητικό κτίριο, το οποίο καταλαμβάνει στεγασμένους χώρους χωρητικότητας 14.000 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, έκτασης 13 στρεμμάτων περίπου.

Είναι τόσο μεγάλο, που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο από τους χιλιάδες οδηγούς που διασχίζουν καθημερινά την εθνική οδό, με κατεύθυνση είτε προς Λαμία είτε προς Πειραιά.

Μέχρι πριν από 5 χρόνια, το κτίριο αυτό έφερε τα λογότυπα της Renault, της γνωστής γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Έκτοτε, οι πινακίδες κατέβηκαν, οι σχεδόν 300 εργαζόμενοι απολύθηκαν και από τότε η είσοδος στο πλάι του κτιρίου είναι ανοιχτή στο… κοινό περιμένοντας  να υποδεχθεί όποιον έχει τάσεις να καταστρέφει ή…

τα παιδιά μας, τα οποία το τελευταίο διάστημα έχουν βρει τον δικό τους «παιδότοπο» στα επικίνδυνα συντρίμμια του κτιρίου!!!

Καθημερινά παιδιά από 8 ετών και πάνω, ανεβοκατεβαίνουν τους ορόφους του κτιρίου και παίζουν με τα εγκαταλελειμμένα και πολύ επικίνδυνα πράγματα που βρίσκουν μέσα!!!

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, 10χρονα παιδιά, έπαιζαν με βεγγαλικά μέσα στο κτίριο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στο υπόγειο του…! (Δείτε το video από την φωτιά ΕΔΩ)

Τα μεγαλύτερα παιδιά εκπαιδεύονται στην τέχνη του Γκράφιτι στους τοίχους και επιτήδειοι ανά καιρούς πλησιάζουν τα  ανέμελα παιδιά (…)

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο της Μάβα αφαιρέθηκαν και τα τελευταία μεταλλικά στοιχεία του κτιρίου από τους “γνωστούς” “συλλέκτες”…

Τα τελευταία μέταλλα βέβαια ήταν οι προστατευτικές μεταλλικές σχάρες υδάτων του υπογείου του κτιρίου καθώς και τα καπάκια των αποχετεύσεων και δημιούργησαν “θανατηφόρες” παγίδες όπως και θα δείτε στο αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του FxWeb Tv

Για την “υγειονομική βόμβα” που έχει δημιουργηθεί… η εικόνα “μιλά” από μόνη της…

Το θέμα με το εγκαταλελειμμένο κτίριο της Μάβα είναι πολύ μα πολύ σοβαρό και μέχρι σήμερα μόνο από θαύμα δεν έχει γίνει το μοιραίο…

Λόγω του  ιδιοκτησιακού καθεστώτος που ισχύει στο συγκεκριμένο οικόπεδο (Δεσμευμένο από Τράπεζες, Δικαστήρια, διεκδίκηση από Δήμο Φ.Χ κλπ), δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν για την κατάσταση που επικρατεί…

Θα πρέπει όμως άμεσα τόσο ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όσο και οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς (Υπουργείο Υγείας, Προστασίας του Πολίτη κλπ) να παρέμβουν άμεσα και να δώσουν λύση σε ένα πρόβλημα που απειλεί την δημόσια υγεία όλων μας…

 Το Fx-news.gr, μπήκε στο εσωτερικό του κτιρίου και σας μεταφέρει με αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, την κατάσταση που επικρατεί:

 

1η Δημοσίευση: 02/01/2013

Προηγούμενο άρθροΆνοιγμα του νέου Πάπα προς τους Χριστιανούς ορθόδοξους…
Επόμενο άρθρο“Η γριά η κότα έχει το ζουμί!”
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.