Νταϊάνα Ιγροπούλου: Από το Βέλγιο με Αγάπη…

0

Όχι, δεν πήγε ανθρακωρύχος στο Βέλγιο, ούτε ακούει Καζαντζίδη στο i-pod της. Αλλά, όπως και να το κάνεις, το ψωμί της ξενιτιάς είναι μαύρο, ακόμη και όταν μιλάμε για σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο.

Κάποιο λάθος έγινε στο μαιευτήριο. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι η Νταιάνα Ιγροπούλου γεννήθηκε στην Καλλιθέα. Το κορίτσι μυρίζει κάργα Σαντα Μόνικα, μια ζουμερή κουκλίτσα της δυτικής ακτής που μόλις βγήκε από τον ωκεανό, φορώντας μονάχα το κόκκινο μαγιό της όταν άρχισε να κυκλοφορεί στην μιντιακή πιάτσα με τον τίτλο της Miss Young (και καπάκι σε διεθνή διαγωνισμό -με τον ουδόλως ταπεινό τίτλο- Queen of the Universe).

Πολλοί βιάστηκαν στα ξεκινήματα της να την συγκρίνουν με την Τζούλια Αλεξανδράτου (ειδικότερα όταν και εκείνη δεν βγήκε Σταρ Ελλάς, αν και ήταν φαβορί), αλλά οι χαρακτήρες τους έχουν τόση σχέση, όση πρέφα με το μπαλέτο. Το ξέρει ότι είναι όμορφη, αλλά δεν κουβαλάει ανασφάλειες, είναι χαμηλών τόνων, χωρίς έφεση στο εθνικό σπορ του μόντελινγκ, το κουτσομπολιό…

pkool.gr

Προηγούμενο άρθροΑ.Ο.Ν.Φ.Άτταλος: Δύσκολη νίκη & Κορυφή! (video+photos)
Επόμενο άρθροΕστία Διαφθοράς οι Δήμοι της Ελλάδας!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.