“Μπλόκο” στην “Διαθεσιμότητα” από το Δικαστήριο Ξάνθης!!!!

0

Νέο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκαλεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Ξάνθης με την οποία προχώρησε σε προσωρινό «πάγωμα» της διαθεσιμότητας. Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, ημέρα δημοσίευσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία τίθενται σε διαθεσιμότητα όλοι οι ΙΔΑΧ ΔΕ όσων φορέων δεν έχουν αποστείλει τις σχετικές λίστες με τους υπαλλήλους, το Πρωτοδικείο Ξανθης διέταξε να παραμείνουν στις θέσεις τους οι 13 εργαζόμενοι ΙΔΑΧ ΔΕ του Δήμου Ξάνθης, τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστούν οριστικά, στις 16 Ιανουαρίου, τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν (ο καθένας ξεχωριστά).

Είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση θα προκαλέσε κύμα προσφυγών υπάλληλων που εντάσσονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη δικαστική απόφαση είχε εκδώσει τον περασμένο Φεβρουάριο για το (παρόμοιο με τη διαθεσιμοτητα) καθεστώς της εφεδρείας το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά…

aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΧαράτσι 650 ευρώ στα «Παροχής υπηρεσιών» και 1.000 ευρώ σε όλες τις επιχειρήσεις!!!
Επόμενο άρθροΕκδήλωση Συμβουλευτικής από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.