Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη

3
"Τραγική" η εικόνα του Δ.Σ> κατά την διάρκεια της συζήτησης για το Άλσος

ds

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση επιστροφής ποσών, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, και διάθεση σχετικών πιστώσεων.
  2. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών του Δήμου από καταβολή προστίμου για αυθαίρετες κατασκευές.
  3. Έγκριση διενέργειας προμήθειας του Δήμου έτους 2017.
  4. Έγκριση 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2016.
  5. Έγκριση εγχειριδίου διαδικασιών διοικητικής ικανότητας στο πλαίσιο διαχειριστικής ικανότητας δικαιούχου ΕΣΠΑ 2014-2020 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 75/2016 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
  6. Έγκριση 3ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 77/2016 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
  7. Καθορισμός ειδικότητας για την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για το έτος 2016.
  8. Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.  Α.Ε. για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Ορισμός και εξουσιοδότηση νομίμου εκπροσώπου για την υποβολή της αίτησης-προσφοράς και την υπογραφή της  σχετικής σύμβασης.
  9. Έγκριση μεταφοράς 2ου Παιδικού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας.
  10. Έγκριση υποβολής πρότασης στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 – 2020 με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος».
  11. Έγκριση αποδοχής παραχώρησης χρήσης κτιρίου, εντός του Άλσους Ν.Φιλαδέλφειας, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Δήμο.
  12. Αποδοχή παραίτησης Προέδρου και μελών Δ.Σ. της 1ης Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, ορισμός νέων μελών και εκλογή νέου Προέδρου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 240 και 243 του Δ.& Κ. Κώδικα.
  13. Ανασυγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
Προηγούμενο άρθροΣε ANT1, ΣΚΑΙ, Μαρινάκη και Καλογρίτσα οι τηλεοπτικές άδειες!
Επόμενο άρθροΣχολεία: “Μπουρλότο” στα Θρησκευτικά από τον Φίλη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. @ Δημότης
    @ FX News Team
    Απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν φρόντισαν να δείξουν την αντίληψή τους περί ελευθερίας του τύπου και της έκφρασης. Πότε με προσωπικές επιθέσεις εναντίον τοπικών εκδοτών από το μικρόφωνο του δημοτικού συμβουλίου, πότε με φαιδρό και παντελώς αστήρικτο καταγγελτικό λόγο περί διαπλοκής (λες και οι έχοντες τοπικά μμε στη Φιλαδέλφεια είναι ο Μπόμπολας κι ο Λαμπράκης) και πότε με τα τσιράκια τους με γραφικές ανακοινώσεις άκαπνων και βολεμένων ψευτοσυνδικαλιστών που φροντίζουν την πάρτη τους και μόνο.
    Άλλωστε πρότυπό τους είναι το καθεστώς του Μαδούρο, εκεί δηλαδή που διώκονται και απελαύνονται όσοι δημοσιογράφοι και υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι.
    Τι δεν καταλαβαίνετε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.